Enquesta sobre la transformació d'espai d'estacionament del Passatge de la Garça, (procés tancat)

Divendres, 15 de gener de 2021

L’Ajuntament de La Torre de Claramunt va detectar que al Passatge de la Garça situat al nucli de la Torre, existeix actualment un problema d’aparcament dels vehicles de les 9 cases unifamiliars que es troben allà, ja que només es disposa de 4 places d’aparcament.

S'ha enviat una carta a tots els afectats, i s’ha preguntat per la possibilitat de prohibir l’aparcament a fi de minimitzar els sorolls dels vehicles al passar i a bé de facilitar l’accés dels equips d’emergència sanitària i d’altres en cas de necessitat o bé mantenir-ho com ara.
Les respostes havien de ser retrnades màxim el 23 de desembre de 2020. El resultat ha estat d'empat, amb quatre vots a favor, quatre en contra, i un d'ells amb les dues opcions marcades, i per tant indiferent.

Mirant per la seguretat de les persones i a bé de facilitar l’accés dels equips d’emergència sanitària i d’altres en cas de necessitat, l’Ajuntament ha volgut prendre part  i resoldre l'empat decidint convertir el Passatge de la Garça en zona  prohibida d'aparcament , i  només poder-hi accedir en vehicle per carregar i descarregar .

Darrera actualització: 10.04.2024 | 08:59