Reunió informativa sobre els objectius per a la redacció del Catàleg d’Urbanitzacions en els municipis de l’Anoia Penedesenca

Dimecres, 28 de març de 2018 de 17.00 h a 20.00 h

L' Alcade Jaume Riba, assistirà a la reunió informativa sobre la metodologia i els objectius dels treballs per a la redacció del Catàleg d’Urbanitzacions amb dèficits urbanístics en els municipis de l’Anoia Penedesenca, així com també la seva potencial contribució en la definició d’estratègies dins del sistema d’assentaments del Pla Territorial Parcial del Penedès, que tindrà lloc el dia 28 de març, a les 17h, a la sala d’actes del Centre Tecnològic i Comunitari de Masquefa. 


 

A la reunió està prevista la intervenció dels assistents següents:

  • Josep Armengol Tatjé, Subdirector General d’Acció Territorial i de l’Hàbitat Urbà de la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat.
  • Marc Darder Solé, Cap del Servei d’Acció en l’Hàbitat Urbà de la Dr. Gral. d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat.
  • Ferran Barba Boada, Cap del Servei d’Urbanisme, Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona.
  • Francesc Muñoz, Doctor en Geografia, professor al Departament de Geografia de la UAB.

 

Darrera actualització: 21.03.2018 | 09:18