El Campus Motor acull el Consell d’Alcaldes de l'Anoia

Dimarts, 11 d'octubre de 2016 de 09.50 h a 14.45 h

El passat dimarts, dia 11 d’octubre, va  tenir lloc al Campus Motor de l’Anoia el Consell d’Alcaldes, en el que hi va participar l’alcalde del nostre municipi, Jaume Riba. 

L’ordre del dia va portar a tractar tres punts; el Catàleg de serveis del Consell Comarcal de l’Anoia, l’estat de l’administració electrònica a la comarca i la presentació del programa transversal d’identificació genètica dels desapareguts a la Guerra Civil espanyola i a la dictadura.

El vicepresident primer del Consell Comarcal, David Alquezar, va presentar el catàleg de serveis 2017, una carta de serveis, que recull tots els serveis, tràmits i ajuts  que s’ofereix des del Consell Comarcal de l’Anoia als municipis de la Comarca. Seguidament, l’Andreu Castells, tècnic informàtic  i assessor dels ajuntaments  en matèria de noves tecnologies, va ser l’encarregat d’explicar els diferents productes interessants per als ajuntaments  i la introducció d’ERES com a gestor de tràmits per als ajuntaments que ja tenen una implantació important a la comarca i on l’Ajuntament de La Torre de Claramunt és pioner en el seu ús. També  va comentar la implantació de l’Enotum com a eina de gestió i notificació.

Finalment, el darrer punt va ser la intervenció de la directora General de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Sra. Carme Garcia qui va explicar tot allò que s’està treballant des de la conselleria d’exteriors, transparència i participació, en temes de recuperació de la memòria històrica i la recerca de fosses comunes de la guerra civil espanyola, així com a través del banc d’ADN la identificació de les persones encara en situació desconeguda.

Darrera actualització: 25.10.2016 | 10:17