Recinte Torresport

Des de l'entrada fins al restaurant, i després de les obres d'arranjament realitzades l'any 2007, podem gaudir d'una zona de vianants, amb una zona acondicionar per aparcament de vehicles.

En el recinte hi  trobem el Centre Social Sant Joan Baptista, la PIsina Municipal, PIstes de tenis, pistes de petanca, Circuit de salut i pistes de paddel.

  • Piscina municipal . El recinte on es troba la piscina municipal és una àmplia zona verda. Hi ha dues piscines, una d'elles per a infants.
  • Restaurant Recinte Torresport. El recinte que ocupa el bar-restaurant es va rehabilitar l'any 2005. Actualment, TANCAT.
  • Pistes de tenis . Es disposa de dos camps de tennis. Per llogar les instal.lacions o sol.licitar els abonament per la temporada cal dirigir-se al Centre Social Sant Joan Baptista.
  • Pistes de "petanca". Les pistes són d'ús lliure i es troben a tocar de l'aparcament i del bosc de pins.
  • Circuit de salut. L'espai lúdic és un circuit de salut constituït per diferents mòduls d'activitats que formen un recorregut que permet treballar les facultats físiques i sensorials de la gent gran, en especial, però també les de la resta de la població
  • Pistes de pàdel. Inaugurades en data 21/06/2015. El termini de la concessió és de 20 anys durant els quals l'empresa que s'ha encarregat de fer totalment al seu càrrec la construcció és l'encarregada del manteniment i la gestió de les instal·lacions. Mitjançant aquest sistema concessional, l'Ajuntament no ha de fer cap tipus de despesa d'inversió ni manteniment i per la cessió temporal del terreny, en rebrà un cànon anual de 300,00.-€ (el destí previst del mateix és el de promoció de l'esport al municipi). Al final del període concessional, les instal·lacions passaran a formar part del patrimoni municipal.La gestió de les pistes es fa de manera domòtica (no presencial). A continuació, a l'enllaç de la web de l'empresa click & padel podeu gestionar les reserves.

 

Carrer Piscina s/n - 08789 La Torre de Claramunt - Barcelona
Telèfon: 938010329
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 6.10.2021 | 09:49