Pavelló poliesportiu de Vinçó

El 14 d'octubre de 2005 es va presentar la sol.licitud al Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya per a la construcció d'un pavelló esportiu tipus PAV-2, i l'aprovació arribava un any més tard .
Les obres van començar amb la col.locació de la primera pedra el 5 de juny de 2009.
En aquestes instal.acions entrenen i realitzen diverses competicions esportives com són el futbol sala i el volei.
També s'utilitzen aquestes instal.lacions per altres activitats no esportives com són la celebració d'actes de carnestoltes, el dinar de la festa de la gent gran, etc.
Per utilitzar les instal.lacions del pavelló municipal d'esports és imprescindible presentar la sol.licitud d´ús de les instal.lacions. 

Publicitat al pavelló : 

  • La sol.licitud de publicitat en pancartes s’haurà de fer de manera telemàtica amb instància genèrica, tant si és directament per part de l'interessat , com si és per part d' un patrocinador per a un club  i en aquest cas haurà d'adjuntar el justificant que acredita el pagament del patrocini a l’entitat.
  • El  format serà de 2mts llarg x 1mts ample i de material lona.
  • La pancarta i el diseny serà per part de l' interessat i es lliurarà a l’Ajuntament per penjar-la.
  • L' import per la publicitat serà de 200€ anuals per pancarta a pagar en el moment de la sol.licitud i amb domiciliació bancària els propers anys.

Preus per llogar la pista  segons ordenances aprovades al 2022.

Tarifa

Concepte

Preu/hora

1

Lloguer del camp sencer a persones del municipi o entitats inscrites al registre municipal d’entitats sense afany de lucre per a activitats esportives, educatives o socioculturals.

30,00€

2

Lloguer del camp sencer a entitats sense afany de lucre de fora del municipi per a activitats esportives, educatives o socioculturals

30,00€

3

Lloguer del camp sencer a entitats amb afany de lucre del municipi o de fora del municipi per a activitats esportives, educatives o socioculturals.

100,00€

4

Lloguer de mig camp a persones del municipi o entitats inscrites al registre municipal d’entitats sense afany de lucre per a activitats esportives, educatives o socioculturals.

20,00€

5

Lloguer de mig camp a entitats sense afany de lucre de fora del municipi per a activitats esportives, educatives o socioculturals.

20,00€

6

Lloguer de mig camp a entitats amb afany de lucre del municipi o de fora del municipi per a activitats esportives, educatives o socioculturals.

70,00€

C/ Major s/n - 08789 Torre de Claramunt - Barcelona
Telèfon: 938010329
Fax: 938010817
Horari:  
De dilluns a divendres de 16:30 a 21:30
Caps de setmana segons partits
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 16.05.2023 | 08:58