Xerrada oberta virtual “S’acaba l’ESO… I ara què?”

Dimecres, 30 de de març de 2022 a les 11:00

L’Oficina Jove de l’Anoia, organitza una xerrada dirigida a pares i mares de joves adolescents on s’oferiran estratègies i eines d’acompanyament als fills i filles en l’etapa de canvi a partir de quart d’ESO.

Es proposarà a les famílies un espai de trobada entre iguals amb criteris per orientar i acompanyar els nois i noies en aquest difícil moment de transició educativa i presa de decisions. La finalitat és que després d’aquesta xerrada les famílies puguin afrontar millor les seves pròpies creences per no esbiaxiar els fills/es (què són estudis “bons”, què té sortides…) i ajudar-los en la tria dels estudis (coneixe’s millor, afrontar les pors, etc.).

La xerrada es farà en format virtual, el proper divendres 8 d’abril a les 18:00h i anirà a càrrec de Carles Ventura, Coach especialitzat en joves i les seves famílies amb els quals treballa la seva autoestima, motivació, les relacions interpersonals i la presa de decisions. Podeu fer la vostra inscripció omplint el següent formulari.

Per més informació podeu trucar a l’Oficina Jove de l’Anoia: 93.805.15.85 etx. 2 / 679.964.669 o enviar un correu electrònic a: anoia@oficinajove.cat.

Darrera actualització: 30.03.2022 | 11:58