Visita de l'alcalde i el regidor d'ensenyament a les dues escoles per felicitar el seu comportament davant la situació actual

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 00:00

Divendres passat l’alcalde sr.Jaume Riba i el regidor d’Ensenyament  Sr. Manel Puig han volgut fer una visita a les dues escoles, Escola La Torre i Escola Torrescasana per agrair els nens i nenes la seva paciència i bon comportament durant aquests temps de crisi sanitària.

Cada any són els alumnes els que visiten l'Ajuntament i l'alcalde i regidors els reben i expliquen el funcionament del consistori. Aquesta vegada ha estat al revés. Així, els dos representants de l'Ajuntament es van traslladar a l’escola La Torre i l’escola Torrescasana i van felicitar els més petits pel seu comportament davant les restriccions, per haver obeït i respectat totes les normatives de distància social i d'estricta higiene, entre altres consignes. També van voler agrair la gran tasca de tot l'equip docent, per haver sabut resoldre i aplicar tots els canvis que les autoritats sanitàries han estat demanant als centres educatius.

En senyal d'agraïment, l'Ajuntament va tenir un detall amb tots els docents i els alumnes i se'ls va fer entrega d'un buff amb una imatge exclusiva del municipi, on consten tots els noms dels diferents nuclis que conformen la Torre de Claramunt. També es va aprofitar l'ocasió, per desitjar-los unes felices i especials festes i un bon i millor 2021.

Darrera actualització: 21.12.2020 | 11:47