Vilanova d’Espoia participa a les 49enes Jornades internacionals folkòriques de Catalunya

Dimecres, 25 d'agost de 2021 a les 00:00

Vilanova d’Espoia serà un dels escenaris catalans que acolliran actes de les 49enes Jornades internacionals folklòriques de Catalunya, que tindran lloc del 3 al 12 de setembre d’aquest 2021. La cita a Vilanova d’Espoia serà diumenge 5 de setembre, amb la presència del grup equatorià Sentimiento Andino Internacional Humano Artístico (Saihua). 

Per assistir a l'acte caldrà inscripció prèvia que es pot fer clicant al codi QR de la imatge.

 

L’acte de rebuda es farà a les 18 h al centre cultural d’Espoia, des d’on es farà una cercavila fins a l’Escola Torrescassana amb el grup equatorià i l’acompanyament dels Gegants i les Caramelles de Vilanova d’Espoia. Un cop a l’Escola, a les 19 h, serà el torn de l’actuació del grup Saihua.

Saihua va néixer fa 20 anys amb l’afany de promoure i difondre els costums i les manifestacions artístiques d’Equador a través de la dansa, a nivell local, nacional i internacional. El grup ha actuat arreu d’Europa i al Marroc. Segons Saihua, les seves danses estan plenes de color i alegria, impregnades de la gràcia i la idiosincràsia dels pobles equatorians. Reflecteixen els diversos aspectes de la cultura andina, rica per les seves manifestacions culturals i ètniques que constitueixen la força de la seva identitat. Tots els balls són en agraïment a la terra, la lluna, el sol, i als quatre elements naturals: aigua, aire, foc i terra, ja que els entenen com déus que donen vida i força.

Darrera actualització: 26.08.2021 | 13:40