Una visita especial dels Reis de l'Orient a La Torre nucli, a Pinedes de l'Armengol i Vilanova d'Espoia

Dijous, 7 de gener de 2021 a les 15:00

La Torre de Claramunt va poder celebrar la Nit de Reis d'una manera molt especial i diferent d'altres anys, però tots els nens i nenes del Municipi van poder saludar-los i compartir la il.lusió d'aquesta nit amb ells .

Al nucli de La Torre, els Tres Reis estaven situats als jardins de Torresport, al peu del castell, rebien a tots els infants que s'apropaven en cotxe per poder- los saludar i  fer-se la foto amb ells mantenint sempre la distància de seguretat.

A Pinedes de l'Armengol, els Reis Mags també es van poder veure des del cotxes, accedint desde l'arc del centre social i sortint pel carrer Joan Maragall. 

A Vilanova d'Espoia els Tres Reis rebien a la mainada des de dalt les escales de la plaça de l’Església i  les bombolles familiars al peu de les escales els podien saludar i fer-se la foto per guardar- ne un record, que ben segur no oblidaran.

Per a totes aquelles famílies que per motius diferents no van poder assistir a aquests actes, properament al canal de youtube de l'Ajuntament es podrà veure un video on poder viure els diferents moments viscuts a tot el Municipi  de La Torre de Claramunt en aquests dies de festes Nadalenques que acaben amb el comiat als Reis Mags de l'Orient.

Darrera actualització: 11.01.2021 | 09:05