Un any més donem per acabada la Festa Major de La Torre de Claramunt.

Dimecres, 29 de juny de 2022 a les 12:00

Moltes gràcies a tothom que hi ha participat, a tothom que s'hi ha implicat i a tots els que han volgut viure i compartir la Festa Major de La Torre de Claramunt ! 

La festa començava el 23 DE JUNY amb el PREGÓ DE FESTA MAJOR a càrrec dels alumnes de 6è de primària de L'ESCOLA LA TORRE i presidint el balcó juntament amb l'alcalde sr.Jaume Riba i la regidor de cultura i Festes sra .Ana Madrid, l'HEREU Oriol Torres Bustos i la PUBILLA Irina Corral Cano, i amb l'actuació de la BALLADA DE GEGANTS de Vilanova d'Espoia a la Plaça de l'Ajuntament. 
Tot seguit l'ARRIBADA DE LA FLAMA DE CANIGÓ on els corredors que duien la flama , van enlairar globus de color groc i blau, color de la bandera d'Ucrània amb un gest de solidaritat.
El sopar de revetlla amenitzat amb el grup de versions MARIBEL es realitzava al recinte Torresport amb gairebé 400 persones.

Al dia següent, després de la missa de pelegrins i la d'OFICI SOLEMNE DE FESTA MAJOR a la Parròquia de Sant Joan Baptista, es realitzava la FESTA DE L'ESCUMA  al parc del Mil.leni i a la tarda  es jugava un partit amistós de l'UE la Torre contra la Llacuna al camp de Futbol .
Mentre al centre social actuava el grup 3/4 DE 15 pels més menuts, al vespre s’inaugurava al el LOCAL dels JOVES situat a la planta baixa del centre i a la Plaça de l'església es ballaven sardanes amenitzades per la COBLA CATÀNIA.
A les 11 de la nit al recinte de Torresport va actuar el monologuista TONI MOG.

Dissabte al matí al camp de futbol es va poder divertir-se d’un circuit d’inflables combinats amb aigua CRAZY JUMP RACE (video) per a tots els públics que es van atrevir a pujar i acabar - lo . 
A la tarda , a l’espai de la gent gran es realitzava el primer TORNEIG DE DÒMINO i es van atorgar tres premis que constaven en gastar a qualsevol establiment del municipi i l’Ajuntament retornaria l’import guanyat en cada premi.
Mentre al centre social es realitzava un taller de manualitats que consistia en realitzar amb la tècnica de macramé un suport per a penjar plantes.
La darrera actuació de la nit va ser amb el grup de versions TAPEO SOUND SYSTEM i a continuació FLAIX FM amb els DJ's SERGI DOMÈNEC i HÈCTOR ORTEGA al Recinte Torresport

El matí de diumenge es realitzava el V CONCURS de PINTURA RÀPIDA amb l'exposició i entrega de premis al tres guanyadors amb un import el primer de 400€ , el segon de 200€ i el tercer de 150€, obres que quedaran en propietat de l’Ajuntament i que es penjaran repartits en diferents espais municipals.

Durant el matí es va fer una MÀSTERCLASS de ZUMBA amb gran èxit de participació.
A la tarda , pels més joves podien jugar amb diferents jocs interactius i virtual GAME OVER PLAY al centre social Sant Joan Baptista mentre que al jardí de Torresport els més menuts quedaven embadalits amb el l’espectacle de màgia amb el MAG ENRIC MAGOO. La festa major finalitzava amb les HAVANERES del grup BARCAROLA i l’Ajuntament convidava al pública assistent al rom cremat.

Els tres dies de festa major els aficionats al PÁDEL podien participar del torneig americà organitzat pel PÀDEL CLUB LA TORRE

 

Darrera actualització: 05.07.2022 | 09:16