Un altre any l'Ajuntament de La Torre de Claramunt ha col.laborat amb la Marató "Malalties minoritàries"

Dilluns, 16 de desembre de 2019 a les 15:00

El passat dissabte 14 de desembre es va celebrar, al Centre Social Sant Joan Baptista, els actes a favor de La Marató de TV3.
Sota el lema "Malalties minoritàries" es va celebrar la 28a edició de La Marató,  i la Torre de Claramunt hi va participar amb una recaptació de 465€ .


 

Les  activitats van començar la tarda de dissabte a partir de les 17:00h, amb un bingo solidari on van participar un centenar de veïns. Es participava amb una donació de 5€ per persona que donava dret a jugar 6 bingos.
A la sala de baix es feien tallers de manualitats infantils i al mateix temps, davant del centre social, es va col·locar el camió de recollida de donacions de sang !
Al dia següent, organitzat per l'entitat naturalista GEDEN, es realitzava una caminada didàctica per la natura que ens envolta, entre els boscos i camins de La Torre de Claramunt, amb una quarantena de participants que van poder gaudir a l'arribada d'un aperitiu i participar d'un sorteig de diferents productes ecològics gentilesa de diferents col·laboradors.

La Torre de Claramunt torna a ser un poble solidari!

 

Darrera actualització: 16.12.2019 | 17:04

Imatges

bingo marato 2019