Tres dies de festa grossa a Les Pinedes de l'Armengol amb la Festa Major 2019

Dilluns, 12 d’agost de 2019

Les Pinedes de l’Armengol s’engalanà per la Festa Major durant aquest cap de setmana passat amb un mercat, activitats aquàtiques, música, màgia, exposicions, espectacles infantils i familiars i moltes més activitats durant 3 dies de festa grossa.

El programa de Festa Major va començar el divendres 9 d’agost amb el Campionat de Futbol Sala organitzat pel jovent. A partir de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre a la Plaça de la piscina hi havia mercadeig popular . A partir de les 11 del matí i fins a les 2 del migdia els més petits de la casa gaudien amb els inflables i a partir de les 5 de la tarda, amb la Fortnite Battle Royale, joves i no tan joves participaran en una batalla amb pistoles làser. L’animador Leo va conduirà a les 8 del vespre l’elecció de la pubilla i l’hereu de la Festa Major del 2019 . A la nit ball per a tothom amb El Al&ma Duet.

Els actes del dissabte 10 d’agost començaven al Centre Social Pinedes de l’Armengol amb la Missa de Festa Major. i on també els alumnes d’en Josep Suñé exposaven les seves pintures.
A partir de les 12 del migdia, el Dj Quim va posar la banda sonora a la Festa de l’Escuma. A partir de dos quarts de 5 de la tarda s’obria el Súper Tobogan Aquàtic Urbà, i seguidament l’espectacle de màgia i humor del Fèlix Brunet. A mitja nit hi va haver ball amb l’orquestra Gran Premier i disco-mòbil amb Dj Marcel.

Al migdia es van atorgar les medalles als participants del campionat de futbol sala seguit d' un vermut per a tots els assistents . L’espectacle infantil Soni com soni i el berenar popular obrien els actes de la recta final de la Festa Major, amb el Sopar de germanor a les 9 del vespre i l’actuació d’havaneres amb el grup Roques Blaves. L’acte final de la Festa Major va ser el ball de cloenda amb l’actuació de l’Agustí i els seus teclats.

Darrera actualització: 12.08.2019 | 13:50