Tres dies de festa grossa a Les Pinedes de l'Armengol amb la Festa Major 2019

Dilluns, 12 d'agost de 2019 a les 00:00

Les Pinedes de l’Armengol s’engalanà per la Festa Major durant aquest cap de setmana passat amb un mercat, activitats aquàtiques, música, màgia, exposicions, espectacles infantils i familiars i moltes més activitats durant 3 dies de festa grossa.

El programa de Festa Major va començar el divendres 9 d’agost amb el Campionat de Futbol Sala organitzat pel jovent. A partir de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre a la Plaça de la piscina hi havia mercadeig popular . A partir de les 11 del matí i fins a les 2 del migdia els més petits de la casa gaudien amb els inflables i a partir de les 5 de la tarda, amb la Fortnite Battle Royale, joves i no tan joves participaran en una batalla amb pistoles làser. L’animador Leo va conduirà a les 8 del vespre l’elecció de la pubilla i l’hereu de la Festa Major del 2019 . A la nit ball per a tothom amb El Al&ma Duet.

Els actes del dissabte 10 d’agost començaven al Centre Social Pinedes de l’Armengol amb la Missa de Festa Major. i on també els alumnes d’en Josep Suñé exposaven les seves pintures.
A partir de les 12 del migdia, el Dj Quim va posar la banda sonora a la Festa de l’Escuma. A partir de dos quarts de 5 de la tarda s’obria el Súper Tobogan Aquàtic Urbà, i seguidament l’espectacle de màgia i humor del Fèlix Brunet. A mitja nit hi va haver ball amb l’orquestra Gran Premier i disco-mòbil amb Dj Marcel.

Al migdia es van atorgar les medalles als participants del campionat de futbol sala seguit d' un vermut per a tots els assistents . L’espectacle infantil Soni com soni i el berenar popular obrien els actes de la recta final de la Festa Major, amb el Sopar de germanor a les 9 del vespre i l’actuació d’havaneres amb el grup Roques Blaves. L’acte final de la Festa Major va ser el ball de cloenda amb l’actuació de l’Agustí i els seus teclats.

Darrera actualització: 12.08.2019 | 13:50