Treballs de manteniment de les franges de protecció d'incendis a La Torre de Claramunt

Dimarts, 19 de de juliol de 2022 a les 00:00

L'empresa Gil Forestal SL està treballant fent el manteniment de la part est i central de la franja de protecció d’incendis, tot i que degut a la situació Pla Alfa, sols es poden treballar a primeres hores dels matins i el treballs avancen molt poc a poc.

El manteniment de la franja de protecció de Pinedes de l'Armengol se sol executar per trams bianuals i consisteixen en desbrossar el perímetre de 25m d’amplada aproximadament a l'entorn de la urbanització.

En concret la franja de protecció de Pinedes està situada en tres termes municipals diferents ,per la qual cosa comporta, que els altres dos ajuntaments implicats ( Carme i Mediona ) també han de realitzar els seus corresponents esforços coordinadament amb el nostre Ajuntament

La  mateixa empresa farà també la neteja d’algunes parcel.les interiors municipals de Pinedes de l'Armengol en funció de la disponibilitat pressupostària.
Es recorda a tots els propietaris de parcel.les i/o jardins, la necessitat i obligació de mantenir-los en les condicions adequades per tal d'evitar els riscos d'incendis que tan tristement  ens afecten en l'actualitat. 

El cost d'aquests treballs de prevenció són per import de 14.668,00.-€ .   

 

Darrera actualització: 21.07.2022 | 13:39