Tornen les classes dirigides de spinning a l'octubre !

Dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 00:00

El 5 d'octubre entraran en funcionament les classes dirigides de spinning al pavelló d'esports de Vinçó, condicionades sempre a la situació de la covid -19 en cada moment .

Les bicis s'han col.locat respectant les distàncies entre els usuaris que realitzen l'activitat exigides pel protocol d'activitats esportives i del lleure i seguint les normatives d'aforament les places seran limitades a un màxim de 16 persones.

Les inscripcions es podran realitzar telemàticament a partir d’avui a través de la web wwww.latorredeclaramunt.cat o presencialment al pavelló d'esports en horari de tarda.

Les persones que ja estaven apuntades la temporada passada, no caldrà que tornin a emplenar la inscripció, però sí hauran d'entregar el document de compromís de responsabilitat que es pot  trobar a l'apartat de tràmits de la web  i adjunt a aquesta notícia a la columna de la dreta, o bé el podran demanar al personal responsable del pavelló.
 

NORMATIVA ESPECIAL COVID

S’hauran de respectar les mesures de seguretat següents :

  • Es obligatori l’ús de mascareta fins arribar a la sala de spinning.
  • L’entrada al pavelló serà per una porta i la sortida per una altra, per evitar coincidir entre usuaris d’altres activitats. El personal responsable del pavelló informarà del recorregut.
  • Caldrà la desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic facilitat a l’entrada del pavelló .
  • Es desinfectaran les bicicletes amb spray desinfectant abans i després del seu ús.

Per a més informació podeu trucar a l'Ajuntament 938010329 (matí) o bé podeu fer la cosulta al mateix pavelló.

 

 

Darrera actualització: 24.09.2020 | 08:33