Tornem-hi !! Obrim els centres socials de La Torre i Pinedes el 6 de setembre !!!

Dimarts, 24 d'agost de 2021 a les 14:00

Després de més d'un any amb els centres socials tancats, el 6 de setembre TORNEM A OBRIR, si les autoritats sanitàries ens ho permeten, i tornarem a engegar amb les activitats que vam deixar aturades  i amb algunes novetats.

L'espai de recepció reduirà el seu aforament i canviarà el format  com a bar posant màquines d'autoservei. 

Durant el mes de juliol i agost s'han estat recollint  les preinscripcions de les persones interessades en realitzar les diferents activitats proposades, i el resultat ha estat molt positiu perquè la majoria d'activitats han obtingut  el mínim de 8 persones necessàries per a obrir un grup.

Les persones que no hagin tingut temps d'emplenar el formulari i estiguin interessades en alguna activitat hi podran podran accedir  encara fins que comencin les activitats .
El formulari, no serveix com a INSCRIPCIÓ, s'haurà d'emplenar una de nova per afegir dades, i els que sou usuaris habituals només caldrà signar la continuïtat. També s'haurà de signar el document d’auto responsabilitat ( covid ) 

Adjunt trobareu el calendari de les activitats que es van proposar,però que malauradament no ha sortit el mínim exigit per realitzar-se.
Si hi ha demanda suficient com per fer un grup, d'alguna activitat de les que es van proposar i no ha sortit, també es podria re-plantejar.

Es podran provar les activitats abans d'inscriure's .

Preu activitat : 18€ que es cobraran per domiciliació bancària trimestralment a excepció del patchwork (25€/mes). El primer pagament serà quadrimestral en el cas de les usuàries que comencin al setembre 

TARIFA BONIFICADA (10€ mensuals) només se’n podran beneficiar els empadronats al municipi, i caldrà que compleixin alguna de les condicions següents aportant la deguda acreditació: Grau de minusvalidesa igual o superior al 50%, família nombrosa o monoparental, major de 65 anys, o menor de 16 anys, persones en situació de risc social degudament acreditat mitjançant informe dels serveis socials municipals.

 

Darrera actualització: 24.08.2021 | 15:10

Imatges

Calendari d'activitats que es van proposar