Torna La Consulta Jove, el servei per assessorar i acompanyar emocionalment els i les joves

Dijous, 25 de febrer de 2021 a les 00:00

Després de la bona acollida del servei al llarg dels darrers mesos del 2020, a partir d'aquest 17 de febrer el servei "La Consulta jove" torna a estar actiu amb l'objectiu de seguir oferint un servei personalitzat, confidencial i gratuït d'assessoria de salut posant especial èmfasi en l'acompanyament emocional de les persones joves de l'Anoia i sensibilitzar-les sobre hàbits i conductes saludables per a millorar el benestar.

 

Les professionals del servei resoldran dubtes i oferiran l'acompanyament necessari sobre temes com: salut i benestar emocional, consum responsable, gènere, identitat i sexualitat, violències i conflictes, habilitats per la vida; comunicació, autoestima, empatia..., relacions d'amistat, parella, família..., processos de pèrdua i dol, tècniques de gestió i afrontament de situacions complexes, entre altres temes.

"La consulta Jove" obre els dimecres, matí i tarda.

Per gaudir del servei, cal demanar cita prèvia per WhatsApp o trucar al 621 251 732. També es pot contactar a través del correu electrònic laconsultajove@anoiajove.cat.

 

Darrera actualització: 01.04.2021 | 10:39