Targetes moneder de beques menjador repartides a tots els alumnes beneficiaris de l'ajut.

Dijous, 26 de març de 2020 a les 13:00

Aquest dilluns a la tarda, els agents muncipals de La Torre de Claramunt, van repartir les targetes moneder de beques menjador que l'Ajuntament i el departament de serveis social del consell comarcal, amb la col·laboració del Departament d’Educació han pogut oferir per garantir el dret bàsic d’alimentació dels infants que es troben en situació de vulnerabilitat i es troben afectats pel tancament dels centres educatius, tal i com estableix el Reial decret 7/2020.

 

El  Departament d’Educació ha destinat a aquesta mesura un import inicial de 6 milions d’euros, ampliables en funció de l’allargament del tancament dels centres educatius.
Les targetes no són nominals, cadascuna disposa d’un codi d’identificació per relacionar cada targeta amb cadascun dels alumnes beneficiaris de l’ajut. L’ús de les targetes és exclusivament per a compres en qualsevol establiment d’alimentació i seran vàlides durant un any.

Aquestes targetes, venen carregades amb l’import corresponent a 10 dies d’àpat de migdia (40euros) corresponents als 10 dies lectius de tancament de les escoles oficialment decretats a dia d’avui. En el probable cas que el tancament s'allargui, aquestes targetes es recarregaran automàticament. 

 

Darrera actualització: 26.03.2020 | 13:35