Signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de La Torre de Claramunt i l’agrupació de defensa forestal ADF.

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 00:00

L'alcalde de La Torre de Claramunt, Sr.Jaume Riba, el regidor de Medi Ambient, Sr. Xavi Comes, i el president de l'Agrupació de Defensa Forestal ADF La Torre, Sr.Francisco Cosano, han signat un conveni de col·laboració a través del qual l'Ajuntament atorgarà a aquesta entitat 4500 euros i aquest tindrà una durada de 4 anys. 
L'entitat de l'ADF, formada per voluntaris té com a principal finalitat la prevenció d'incendis forestals, la preservació i millora dels ecosistemes naturals, i el manteniment dels mateixos .

El regidor de Medi Ambient, Sr. Xavi Comes, ha afirmat que "una vegada més, l'Ajuntament col·labora amb l'ADF amb l'objectiu de que aquesta entitat pugui desenvolupar la seves tasques amb les màximes garanties i eficàcia, i per això l'Ajuntament ha volgut manifestar-ho en un conveni". L'ADF i l'Ajuntament col·laboren de forma continuada en el Pla de Prevenció d'Incendis municipal, així com en altres projectes puntuals, com ara recentment s'han fet tasques solidàries durant el període de pandèmia, i també amb les anteriors nevades i ventades que han ocasionat desperfectes en els camins i carrers.

Per part de l'ADF es pren  el compromís de cooperar amb el Departament de Seguretat ciutadana de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt en tasques de suport tècnic i prevenció d'emergències i seguretat civil, com a casos d'inundacions, nevades i fenòmens naturals o d'altre mena adversos , que necessitin col·laboració de l'ADF.

Darrera actualització: 01.04.2021 | 10:40