Senyalització d'uns camins prohibint l'accés de la circulació de vehicles no autoritzats

Dilluns, 3 de maig de 2021 a les 00:00

Membres de l'equip de la brigada municipal ha col.locat aquests dies una senyalització especial per prohibir  l'accés a vehicles motoritzats no autoritzats en zones concretes del Municipi.

Aquestes zones són l'accés a la Malesa i el riu d'Agost, la zona de Mas Rossinyol, Cal Vilaseca , al nucli antic, i a la zona de la bassa dels horts.

Aquesta va ser una de les iniciatives proposada per la comissió  Riu d'Agost, formada per  un representat de cada grup polític que forma part del consistori, liderat pel mateix alcalde.

Aquesta comissió ha nascut amb l'objectiu de la recerca d'actuacions possibles per la preservació i la protecció de l'entorn i en tot el tram del Riu d'Agost , i La Malesa. 

Altres objectius són estudiar totes les espècies de fauna i flora per fer divulgació i millorar hàbitats aquàtics,  aprofitant sorgències naturals d’aigües dels horts i fonts que tenim al Municipi, a la vegada que la restauració d'algunes antigues basses agrícoles en desús per facilitar l'hàbitat de fauna autòctona.

Darrera actualització: 03.05.2021 | 17:51

Imatges

camins camins prohibit circular