Segona setmana de recollida de productes d'higiene i alimentació per a col.laborar en el banc d'aliments

Dilluns, 11 de maig de 2020 a les 00:00

El departament de serveis socials bàsic de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt, que gestiona el banc d'aliments per a persones i/o famíies en situació de vulnerabilitat, ha posat en marxa la Campanya de recollida d’aliments i de productes d’higiene, per a poder aprovisionar els magatzems d’aliments bàsics i ajudar al volum de persones que s’atenen demanant aquesta ajuda alimentària, sobretot en aquests moments socio-econòmics que estem vivint ocasionat pel covid-19 on s’està observant una creixent demanda d’aquestes sol.licituds.

Aquesta campanya va començar dilluns 4  de maig i finalitzarà el dia 16 del mateix mes.

Els aliments convenients són els NO peribles com oli, arròs, sucre, galetes, cereals, conserves, pastes en general, llet en pols, sal , sobres de sopa, tomàquet, etc. Així com productes d’higiene personal com els bolquers, compreses, tovalloles humides, sabó.

Per seguir amb les normes d’higiene i seguretat establertes,  els comerços de La Torre , Ca La Pilar, el Super Ana, la Farmàcia i el Maxi DIA, han posat unes caixes per poder- hi deixar els productes a disposició dels clients que hi vulguin col.laborar .
Aquestes seran portades al banc d’aliments per a poder- los repartir seguint el criteri de serveis socials .

 

Darrera actualització: 18.05.2020 | 10:14