Reunions informatives sobre la campanya recollida de residus PORTA A PORTA

Dilluns, 23 d'abril de 2018 a les 00:00

El Consell comarcal i l' Ajuntament han convocat diferents reunions informatives sobre la campanya PORTA A PORTA que començarà a funcionar a La Torre de Claramunt a partir del 4 de juny de 2018.
Es podrà trobar tota la informació clicant a la casella de la dreta de la plana principal de la web, o clicant a l' enllaç que adjuntem. També teniu a la vostra disposició el telèfon 689 714 713 i el web anoiaverda.cat

Les reunions es realitzaran : 

12 de MAIG a les 11h al centre social Font de l' Armengol
12 de MAIG a les 18h al gimnàs de l'Escola La Torre 
14 de MAIG  a les 19:30h al centre social Font de l' Armengol
15 de MAIG a les 19:30h al gimnàs de l'Escola La Torre 
16 de MAIG a les 19:30h al gimnàs de l'Escola La Torre

Som conscients que el nou model requerirà un canvi d’hàbits, sobretot en els casos d’aquells que fins ara no reciclaven. És per això que es realitzarà un procés intensiu d’informació durant el qual també es lliurarà tot el material
necessari per poder participar en la nova recollida. Properament rebreu a casa el butlletí imprès on podreu trobar tota la informació necessària.
A part de les xerrades informatives s’instal·laran punts informatius on s’explicarà de forma detallada el funcionament del nou sistema de recollida i es resoldran tots els dubtes.

S’ha fet una diferenciació entre el nucli urbà i les urbanitzacions a l’hora de definir els cubells necessaris i el calendari de recollida. Els habitatges del nucli urbà sovint tenen poc espai per emmagatzemar els residus i, per tant, cal recollir-los sovint i donar el mínim nombre de cubells i amb la mínima capacitat. És per això que cada dia es recollirà un tipus de residu i es donaran només 2 cubells de 20 litres, un per a l’orgànica i l’altre per a la resta, i un cubell de 40 litres per als envasos, el paper i cartró i el vidre, que s’haurà de treure al carrer amb la fracció corresponent el dia que toqui.
Els habitatges de les urbanitzacions tenen una superfície més gran i, en la majoria dels casos, tenen jardí o pati. Per a aquests habitatges es donaran cubells i contenidors més grossos i un per a cada fracció, els residus es recolliran
4 dies de la setmana, incloent-hi el cap de setmana perquè les segones residències puguin participar en el porta a porta sense cap problema.

Darrera actualització: 24.04.2018 | 14:06