Reunió entre tècnics de joventut i alguns d'educació dels municipis que formen la XARXA TET Anoia Sud

Dijous, 7 d'octubre de 2021 a les 11:00

La Xarxa TET Anoia Sud, Xarxa de Transició Escola-Treball, destinada a donar resposta socioeducativa a les necessitats del col·lectiu jove de l'Anoia Sud va reprendre la seva activitat presencial aquest mes d'octubre.

L'objectiu principal és facilitar una transició de qualitat entre aquells estudis de caire obligatori i els postobligatoris i al món laboral a partir dels 16 anys. 
 

Per aquest motiu, es realitzen diferents accions que permeten incidir en les necessitats del territori, entre les quals la Fira Futur; una jornada d'orientació acadèmica per a joves estudiants dels instituts de l'Anoia Sud. A més, aquesta fira compta amb diferents estands de centres educatius i acadèmies dels voltants que exposen, si és possible, de forma pràctica la seva trajectòria professional i el recorregut acadèmic realitzat.

Enguany, la Xarxa, ha liderat l'obertura del Centre de Noves Oportunitats a Capellades per donar resposta als i les joves d'entre 16 i 24 anys que no estan estudiant ni treballant.

Aquesta xarxa està formada pels municipis de: Piera, Masquefa, Els Hostalets de Pierola, Vallbona d'Anoia, Cabrera d'Anoia, La Pobla de Claramunt, Capellades i la Torre de Claramunt.

Darrera actualització: 07.10.2021 | 13:58