Reunió de treball del Parc Agrari de la Conca amb el sr. Josep Tarin, diputat delegat de Mobilitat, Espai Naturals i Prevenció d'Incendis Forestals

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 10:00

Ahir, 9 de novembre, l'alcalde Jaume Riba, juntament amb altres alcaldes de la comarca integrants del Parc, van ser present a la reunió de treball del Parc Agrari de la Conca amb el sr. Josep Tarin, diputat delegat de Mobilitat, Espai Naturals i Prevenció d'Incendis Forestals a la seu del Consell comarcal de l'Anoia, amb els vicepresidents Sr.Jordi Cuadras i Sr. Santi Poch del Consell Comarcal de l'Anoia.

Reunió que ha de servir per establir una col·laboració del territori amb la Diputació de Barcelona i implicar-los en el projecte de desenvolupament del Parc Agrari de la Conca d'Òdena. 
Es va aprofitar per traslladar al diputat la necessitat de suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona en aquest projecte conjunt que dóna valor a tot el territori i sobretot el suport en la creació de l'ens gestor i en l'estructura bàsica de funcionament del Parc.

Tant mateix, també es va poder transmetre que aquest projecte és un motor de futur pel territori i que hi a una aposta ferma des dels Ajuntaments conjuntament amb el Consell comarcal de l'Anoia.

Darrera actualització: 10.11.2021 | 10:59