Primeres jornades d’orientació de l’Anoia sud: explora el teu futur

Dimarts, 5 de març de 2024

De l’11 al 21 de març la xarxa TET Anoia Sud sota el nom Explora el teu futur ha organitzat unes jornades d’orientació en aquest territori.

Aquestes jornades pretenen proporcionar eines i recursos que facilitin la presa de decisions sobre el futur, en l'àmbit acadèmic, professional i personal.

De l’11 al 21 de març de 2024 en els municipis de Cabrera d’Anoia, Capellades, Hostalets de Pierola, La Pobla de Claramunt, La Torre de Claramunt, Masquefa, Piera i Vallbona d’Anoia es podrà assistir a: xerrades motivacionals adreçades a joves, tallers i mini-fires als centres educatius del territori, xerrades informatives sobre itineraris formatius adreçades a joves i famílies i punts d’orientació personalitzada en els punts locals d’orientació.
Es podrà consultar tota la programació en el díptic de les jornades.

A banda, la Xarxa TET Anoia Sud posa a disposició dels joves i centres educatius d’un seguit de vídeos on s’exposen experiències de joves de la zona sobre els seus itineraris formatius i professionals. Aquests vídeos es podran veure a través de l’Instagram dels Serveis de Joventut dels municipis i a la pàgina web de la Xarxa TET."

Darrera actualització: 5.03.2024 | 10:10