Primera Festa de la castanyada a l'Espai de la Gent gran de La Torre de Claramunt

Dimecres, 2 de novembre de 2022 a les 00:00

Donar caliu i agrupar la gent gran de La Torre de Claramunt és l'objectiu de les activitats que es pretenen realitzar, com la celebració de la castanyada que va organitzar divendres passat l'Ajuntament a l'Espai de la Gent Gran de La Torre de Claramunt

La celebració ha comptat amb unes setanta persones, entre ells l'alcalde sr Jaume Riba i la Regidora de Serveis Socials i La Gent Gran, sra Maite Maruny, que han subratllat la importància d'aquestes iniciatives per a les persones grans.
Les castanyes, els moniatos i el moscatell, han estat els principals protagonistes de la tradicional castanyada que, per primer any s'ha organitzat en aquest espai inaugurat enguany.
L'alcalde, Jaume Riba, ha destacat l'alta participació que hi ha habitualment en els actes que s'organitzen, i encara més quan es tracta de festes i celebracions. Ha avançat que vist l'èxit de participació i l'implicació de la gent, seguirà realitzant reunions festives d'aquest tipus perquè es pugui gaudir d'aquest espai com estava previst.

 

Darrera actualització: 02.11.2022 | 14:44

Imatges