Presentació del projecte "les valls de l’Anoia" a Cabrera

Dijous, 28 de novembre de 2019 a les 00:00

L'alcalde Jaume Riba va assistir el passat 26 de novembre a la presentació del projecte "les valls de l'Anoia ". 
El Consell Comarcal i els ajuntaments de Cabrera d’Anoia, Capellades, la Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Piera van presentar a Turisme de la Diputació de Barcelona el projecte “Valls de l’Anoia”.


El conjunt de diferents elements que tenene en comú, ens permet visualitzar les Valls de l’Anoia com una destinació turística d’interior, a prop de Barcelona, capaç d’atraure una demanda turística que valora i cerca el que aquest territori pot oferir.

Aquest projecte vol donar valor a un espai format per tot de petites valls i estructurat pel riu Anoia. Els municipis de les Valls de l’Anoia, al sud-est de l’Anoia, s’han unit per fer propostes turístiques conjuntes basades en la natura, la cultura, el patrimoni i la gastronomia i l’enoturisme de la zona. 

Entre d'altres, es destaca la qualitat d’alguns elements patrimonials, l’entorn i les vistes a Montserrat, el món de les vinyes i el vi, l’entramat de camins i pistes on portar a terme activitats de lleure, el propi riu i els Salts d'aigua, així com algunes veritables “hidden gems” que aporten un aspecte diferencial i qualitatiu al territori.

 

Darrera actualització: 29.11.2019 | 10:01