Presentació del club vòlei La Torre diumenge 24 de novembre

Dilluns, 25 de novembre de 2019 a les 16:00

El passat diumenge, 24 de novembre al Pavelló Esportiu de Vinçó, va tenir lloc la presentació d’equips de La Torre de Claramunt Vòlei Club de la temporada 2019 – 2020. Un any més es van reunir tots els equips per fer una celebració conjunta i donar-se a conèixer.

El club, fundat l’any 2012, ha anat creixent mica en mica, comptant sempre amb equips sèniors, però no va ser fins fa dues temporades que no va tenir el seu primer equip base.
Actualment compten amb un total de 10 equips, tots ells federats menys l’equip Aleví Mixt, que només entrenen i que s’ha format de nou aquest any, juntament amb l’equip mixt de La Torre Màsters.

Durant la presentació es van anar nomenant tots els equips que formen aquest club: Aleví Mixt, Cadet Femení, Cadet Masculí, Juvenil Masculí, Sènior Femení Lleure, Màsters, Sènior Femení B, Sènior Masculí B, Sènior Femení A i Sènior Masculí A. 
Aquest any a més, el Sènior Femení A està competint en 2na catalana, categoria nova pel club i en la qual s’estan mantenint en 4rta posició. D’altra banda, el Sènior Masculí A pretén complir l’objectiu vital d’aquesta temporada, pujar de categoria de 2na catalana a 1ra catalana, i sembla que de moment les coses flueixen i és que l’equip es manté en 1ra posició a la lliga. 

En l’acte va tenir el torn de paraula el president del club, l’Ivan Palomino el qual es mostrava orgullós del constant creixement del club i on donava les gràcies als jugadors i també als pares d’aquests pel seu esforç i fer possible que tot funcioni. Després, l’alcalde de La Torre de Claramunt, en Jaume Riba també es va mostrar content per totes les fites que havien anat assolint al llarg del temps aquest club i va recordar que pel municipi era un gust tenir-los. 

Per finalitzar l’acte va haver-hi un aperitiu per tots els assistents seguit del partit del Sènior Femení A que jugaven contra AEE Institut Montserrat.

Darrera actualització: 25.11.2019 | 16:54