Obrim les inscripcions pels casals d'estiu a La Torre i a Vilanova d'Espoia 2022 !!!

Dijous, 26 de de maig de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament torna a oferir el casal del lleure per a tots aquells nens i nenes que volen gaudir de època d’estiu amb multitud d'activitats pensades per ells i elles.

L’empresa Anima’ns serà qui organitzarà els dos nuclis, un al nucli de La Torre i un altre a Vilanova d'Espoia i farà una primera presa de contacte en una reunió informativa online el dilluns 20 de juny a les 20h que servirà per presentar a l’equip de responsables. 

Enguany l’eix temàtic que hem triat és UN MÓN pel FUTUR. El Follet del Bosc explicarà enviarà reptes amb diferents objectius per conscienciar i sensibilitzar-nos davant dels problemes mediambientals, fomentar l’interès per la cura i millora de l’entorn, ampliar els coneixements ecològics,
La meta al final serà conscienciar als nostres infants envers el medi ambient i els efectes en l’economia que provoca el poc respecte cap al planeta. Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup.

Calendari i horaris l’inici del casal serà des del dilluns 27 de juny al  divendres 29 de juliol, de 9h a 13h amb hora d'acollida opcional de 8 a 9.

Inscripcions i preus: El període d’inscripcions finalitzarà el 3 de juny

El preu del casal de La Torre serà de 36€ la setmana, i  pel casal de Vilanova d'Espoia serà de 30€. 
Els empadronats tindran descomptes del 25% pel segon germà que s' inscrigui i el 50% pel tercer o més .
Per aquelles famílies empadronades a la Torre de Claramunt, que s’inscriguin les 5 setmanes d’estiu, tindran com a bonificació l’última setmana gratuïta.
L’Ajuntament també enguany ha obert una línia d’ajuts per a famílies que es trobin en situacions econòmiques irregulars i  presentant un informe de serveis socials també podran gaudir d' un descompte. Si és el cas s'haurà d'informar en el mateix formulari.

Podreu trobar tota la informació referent als casals i les inscripcions  a la web de l'Ajuntament i en els següents enllaços  : 

LA TORRE

VILANOVA D'ESPOIA

Darrera actualització: 16.06.2022 | 10:38