Obrim de nou els casals d'estiu a La Torre i a Vilanova d'Espoia 2021 !!!

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament torna a apostar per no deixar enrere serveis bàsics com el lleure infantil en època d’estiu, seguint estríctament totes normatives establertes per les autoritats en el moment de fer- lo.

L'organització dels casals, un al nucli de La Torre i un altre a Vilanova d'Espoia, és ralitzarà  l’empresa Anima’ns i farà una reunió informativa per a totes aquelles persones interessades en el funcionament dels casals el 14 de maig a les 20:00h 

 

Es realitzaran tot tipus d'activitats com jocs d’aigua, gimcanes, esports, teatre, dansa, manualitats, enigmes, etc i enguany , si les condicions ens acompanyen, tornarem a gaudir de la piscina, tot i que aquest any l'hora de piscina serà exclusiva per ells. 

Calendari i horaris l’inici del casal serà des del dilluns 28 de juny al  divendres 30 de juliol, de 9h a 13h amb hora d'acollida opcional de 8 a 9.

Inscripcions i preus: El període d’inscripcions finalitzarà el 12 de juny

El preu del casal de La Torre serà de 36€ la setmana, i  pel casal de Vilanova d'Espoia serà de 30€. 
Els empadronats tindran descomptes del 25% pel segon germà que s' inscrigui i el 50% pel tercer o més .
Per aquelles famílies empadronades a la Torre de Claramunt, que s’inscriguin les 5 setmanes d’estiu, tindran com a bonificació l’última setmana gratuïta.
L’Ajuntament també enguany ha obert una línia d’ajuts per a famílies que es trobin en situacions econòmiques irregulars i  presentant un informe de serveis socials també podran gaudir d' un descompte. Si és el cas s'haurà d'informar en el mateix formulari.

Reunió de famílies: Anima’ns Grup posarà a disposició una reunió informativa per a totes aquelles persones interessades en el funcionament dels casals i per resoldre dubtes. Aquesta es realitzarà el 14 de maig a les 20:00h 
Podreu trobar tota la informació referent als casals i les inscripcions  a la web de l'Ajuntament i en els següents enllaços  : 

LA TORRE

VILANOVA D'ESPOIA

Darrera actualització: 12.05.2021 | 12:34