Nova web del mapa de patrimoni cultural per conèixer La Torre de Claramunt al detall

Dimarts, 13 d'octubre de 2020 a les 00:00

Un Mapa de Patrimoni Cultural és un exhaustiu inventari que recull tots els elements del patrimoni immoble, moble, documental, immaterial i natural d’un municipi, amb l’objectiu de proporcionar una eina de coneixement i de gestió que li permeti establir mesures de recerca, protecció, conservació i rendibilització social del seu patrimoni cultural i natural. 

Diputació de Barcelona, qui impulsa i elabora els mapes, estrena nous mapes de patrimoni cultural, més dinàmics , moderns i interactius per donar a conèixer i saber més del nostre territori. 

Els mapes de patrimoni de la Diputació de Barcelona es van inciar fa més de 20 anys amb l'objectiu d'endreçar els elements patrimonials dels municipis i facilitar-ne el seu accés a la ciutadania.
Actualment la web en disposa de 185 municipis i va ampliant la seva recerca. Cada mapa està acompanyat d’una memòria que inclou una valoració global del conjunt patrimonial del municipi. 

Després de tot aquest temps, s’ha convertit en una important eina, no només per conèixer el patrimoni cultural del municipi, sinó també per difondre'l i conservar-lo.

Aquesta eina us permet consultar les dades d’un municipi concret o de diversos municipis segons les vostres necessitats.  

Us convidem a conèixe'l clicant a l'enllaç que trobareu a la dreta.


 

Darrera actualització: 13.10.2020 | 09:51