Nova tanda de desinfecció de vies públiques del municipi

Dimecres, 8 d'abril de 2020 a les 14:00

La setmana passada , després del període de petites pluges , l'Ajuntament va fer na altra tanda de desinfecció de carrers per tot el municipi.

Malauradament, aquesta nova tanda de desinfeccions no ha pogut realitzar-la els voluntaris de l’ADF 202 La Torre de Claramunt, seguint les recomanacions del Secretariat de Federacions i Adf de Catalunya en l'escrit enviat a l’Ajuntament en data 02/04/20120 a través de l’Oficina municipal d’incendis Forestals i Desenvolupament Agrari, i la nota sobre actuacions de neteja i desinfecció en espais públics i instal·lacions de concurrència pública de la Secretaria de Salut Pública de la Generalitat. 

De tota manera, l’Ajuntament agraeix les tasques que estan realitzant els voluntaris de l’ADF que també s’han presentat com a voluntaris per donar suport a persones vulnerables en el marc de l’emergència sanitària provocada pel  Coronavirus SARS-CoV-2 amb repartiment d’aliments i articles de primera necessitat. Per la gestió d’aquest voluntariat s’ha redactat el corresponent Pla de Voluntariat.

L'equip de la brigada municipal, amb el camió de l'ADF equipat per aquest ús, segueix duent a terme treballs de desinfecció dels carrers més transitats on es troben serveis d'alimentació i la farmàcia, utilitzant un producte homologat, innocu per a les persones i respectuós amb el medi ambient, tot  seguint els protocols establerts per minimitzar la propagació del CORONAVIRUS .

Es preveu passar setmanalment per tots els carrers de tots els nuclis del Municipi, i per Pinedes  ho fa un vehicle amb més capacitat d'una empresa privada .

Darrera actualització: 17.04.2020 | 10:23