Nova junta ADF des del 11 de desembre

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 00:00

El dia 11 de desembre es va celebrar l'Assemblea General de Junta de l'Associació Defensa Forestal , l'ADF, donat que es complia el mandat dels quatre anys preceptius pels quals es regim estatutàriament.
Els companys de viatge o la Junta sortint que els va portar fins aquí, ha decidit unànimament deixar pas a la nova candidatura presentada per una sèrie de voluntaris i voluntàries que ha estat delegada i afavorida per un grup de propietaris i propietàries forestals, amb els i les que s'ha treballat en les últimes setmanes.

Així, d'aquesta manera, la nova Junta escollida queda conformada com a President, el Sr. Paco Cosano, a Secretaria, la sra. Anna Vallbona, i a tersoreria  el Sr. Juan Montenegro
Com a vocals han estat nomenats  sr.Jordi Cots, sr.José Antonio Maestre, sr. Óscar Cussó i sr. Xavier Comes.
Aviat es compliran 30 anys des que els pioners locals van posar en marxa aquesta Associació Defensa Forestal (ADF) i com comenten ells "Per nosaltres és tot un repte agafar el testimoni de relleu, cosa que fem amb il·lusió i afany. Només així podem millorar la nostra aposta de servei al veïnat dels nuclis locals i la seva massa forestal.
En un espai de temps en què les circumstàncies ens ho permetin, esperem poder mantenir una reunió amb tot el voluntariat per traçar conjuntament les línies de treball i actuació, orientades sempre al servei dels veïns. S'obre una nova etapa que afrontem amb respecte i decisió: dos aspectes que sempre han marcat el nostre treball. A tots i totes gràcies."

L'equip de govern vol agraïr a la junta sortint tota la feina feta, i el reconeixement a les tasques portades a terme durant tots aquests anys i per altra banda, felicitar a la junta entrant i encoratjar-los en aquest nova etapa .

Darrera actualització: 22.12.2020 | 08:54