Nou sistema de recollida de saques de restes vegetals i feixos de poda a partir del 2 de novembre 2020

Dijous, 22 d’octubre de 2020

A partir del 2 de novembre de l'Ajuntament implantarà un nou sistema de recollida de saques de vegetals i feixos per facilitar al ciutadà el sistema de recollida .

A partir d’ara no caldrà trucar ni fer la reserva per la web, sinó que simplement s'haurà de deixar la saca a fora al carrer davant del portal de casa a partir de les 20h de LA NIT ANTERIOR AL DIA ADJUDICAT PER ZONA.

 

Només es podran treure 2 saques i/o 6 feixos de poda.
S’han distribuït les zones de tot el Municipi, i el calendari de recollida de la següent manera : 

•    DILLUNS de les SETMANES PARELLS :  La Serra , Vilanova d’Espoia i zona de Pinedes A (tots els carrers de la part dreta de Pinedes a partir del Carrer Font de l'Armengol, inclòs).
•    DILLUNS de les SETMANES IMPARELLS  : zona B de Pinedes ( carrers de la part esquerra de Pinedes a partir del carrer font de l'Armengol)
•    DIMECRES de les SETMANES PARELLS : nucli i Pla de La Torre 
•    DIMECRES de les SETMANES IMPARELLS: urbanitzacions del Xaró, Camaró, La Torre baixa, i Ca l’Antòn.

Podeu consultar a quina zona pertany el vostre carrer  de Pinedes de l'Armengol  clicant sobre la imatges del servei de recollida "que trobareu a la plana principal de la web o a l'apartat de serveis de la web de  la web www.latorredeclaramunt.cat

Podeu consultar el número de la setmana que ens trobem en qualsevol calendari  com per exemple en el que reparteix cada any l'Ajuntament o de cara l'any vinent , també es farà constar en el calendari d'Anoia verda.

Preguem respectar els dies de recollida adjudicats a cada zona per evitar ocupar els carrers amb saques durant la setmana. Les dipositades els dies no assenyalats no seran recollides i caldrà entrar-les a la propietat fins a la propera data de recollida

Per qualsevol  incidència o consulta caldrà  contactar amb l’Ajuntament per resoldre-ho, trucant al telèfon 93 801 03 29.

Darrera actualització: 28.10.2020 | 09:32