Neteges de boscos i jardins amb els autònoms de La Torre

Dimecres, 10 de juny de 2020 a les 00:00

Una de les mesures aplicades per afrontar la crisi econòmica provocada pel covid -19 que es va aprovar en el passat ple de La Torre de Claramunt, era l'obertura d'una línia de contractació per a autònoms locals per sostenir el teixit professional del municipi, per desenvolupar tasques de manteniment de vies, infraestructures municipals i jardins per valor de 10.000 euros.

Juntament amb l'equip de la brigada, s'han fet tasques de jardineria, neteges dels espais propers a les carreteres, s'han condicionat els parcs  infantils, i es segueixen fent tasques d’aclarida i manteniment de la franges de protecció d'incendis als diferents nuclis de població  .

Per part de l'alcalde del municipi, Sr. Jaume Riba, ha destacat que “aquesta actuació respon al nostre compromís de prevenció de riscos d'incendi forestal” i ha afegit que ”en aquesta mateixa línia s'entenen també totes les actuacions fetes de manera contínua per la conservació de camins i sortides d'emergència de diferents nuclis de població del municipi”. 

 

Darrera actualització: 14.09.2020 | 11:08

Imatges

neteja de boscos neteja de boscos