L'obra d'arrenjament del talús del carrer Joan Maragall de Pinedes de l’Armengol ha quedat inaugurada

Dilluns, 12 d'agost de 2019 a les 00:00

Ahir diumenge 11 d'agost, dins de l'agenda d'actes de la festa major de Pinedes, va quedar inaugurat el talús del carrer Joan Maragall.

 

Es tracta d’una infraestructura d’una elevada dificultat tècnica atès que ha de contenir el talús de l’esmentat carrer, garantir els drenatges existents i evitar l’impacte visual des de la pista poliesportiva.

El projecte executiu d'aquest mur de contenció consta de separar uns 9 metres de la vorera del carrer amb una petita zona atalussada i amb unes escales d’accés directe de la zona esportiva fins a la zona on es troba el frontó, per evitar també la verticalitat del mur. L’obra es va adjudicar amb un pressupost de sortida d’uns 316.000 €, subvencionada per la Diputació de Barcelona mitjançant el seu programa específic de contingències atenent a la visita que es va fer per part de la llavors presidenta de la diputació i atenent a la urgent necessitat de l'execució de les obres, per tal de matenir l'estavilitat del carrer. Es dona per  finalitzada la primera part, quedant pendent una segona fase que consta d'una coberta integrada en aquest espai per aconseguir una pista de laterals semi-oberts on sota coberta i hi hagi  espais de serveis, magatzem i vestidors per la pràctica de l’esport .

Diumenge 11 d'agost, després de l'entrega de medalles que es va fer als jugadors que van participar al campionat de futbol sala, es va inagurar l'obra per l'alcalde Jaume Riba , acompanyat dels regidors Sr. Andreu Siñol, Sr. Xavi Comes, i la regidora Sra. MªTeresa Maruny. L'alcalde va voler cedir el protagonisme de l'acte als joves  assistents que van ser els que van tallar la cinta,  ja que com va dir en el seu discurs inaugural, és un mur pensat per millorar l'accés a les pistes i a la vegada fomentar l'esport, fent que els joves puguin gaudir d' aquest espai esportiu de Pinedes de l'Armengol.

Darrera actualització: 13.08.2019 | 08:15

Imatges

inauguracio mur de pinedes