L'escola Torrescasana de Vilanova d'Espoia ha rebut el distintiu d'ESCOLA VERDA

Dilluns, 28 de novembre de 2022 a les 00:00

Tres representants de l'escola Torrescasana de Vilanova d'Espoia, la Roser, la Marina i la Jèssica, han assistit a l'acte d'entrega dels distintius d'Escola Verda. 

El procés per esdevenir una escola verda requereix l'implicació i la complicitat de tota la comunitat educativa i el lideratge de la direcció del centre educatiu.

Durant aquests dos darrers anys s'ha estat realitzant  una  formació d'un grup representatiu del claustre de l'escola, en els que ens han mostrat les eines necessàries per ser una escola respectuosa amb el medi ambient, seguint una línia d'actuació i perseguint un objectiu com és portar a l'escola cap a un futur més sostenible. Aquest distintiu representa la culminació d'aquest esforç per aconseguir-ho.

El Distintiu d’Escola Verda identifica els centres educatius de Catalunya que, voluntàriament, volen innovar, avançar i organitzar accions educatives que des de l'educació afrontin els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

Es lliuren aquests distintius als centres educatius que finalitzen la formació i s’incorporen a la Xarxa d’Escoles Verdes. 

Van fer entrega de la placa, el Conseller d'educació i  la consellera d'acció climàtica, alimentació i agenda rural.

 

Darrera actualització: 28.11.2022 | 12:54

Imatges