L'Escola Pía d’Igualada col•labora amb l’Armari Obert

Dimarts, 29 de maig de 2012 a les 00:00

La Sofia, la Janna i l'Ariadna són tres noies de primer de batxillerat de l'Escola Pía d'Igualada que van decidir fer com a treball de l'àrea de religió una recollida de joguines i cedir el material aconseguit al projecte “Armari Obert” de La Torre de Claramunt.
 

La recollida va ser possible gràcies a la col-laboració de l'Escola Mare del Diví Pastor d'Igualada, centre al qual es van dirigir per demanar col-laboració. La gran participació dels nens i nenes, pares i mares del Diví Pastor amb la donació de les joguines que ja no feien servir, va permetre que les noies recollissin un gran nombre de material lúdic per a infants necessitats. Van seleccionar totes aquelles joguines que estaven en bon estat i les van donar a l'Ajuntament de La Torre de Claramunt, qui mitjançant el seu projecte d'Armari Obert, les ha posat a disposició de les famílies amb greu situació de crisi econòmica.
Amb el lema “Avui per tu, demà per mi”, els veïns de La Torre de Claramunt fa un any que mostren la seva generositat amb el projecte ”Armari Obert”, tant amb les seves aportacions com amb el seu temps ja que aquest servei està gestionat per persones voluntàries que col-laboren de manera desinteressada.
Les persones interessades en col-laborar i/o adquirir productes poden dirigir-se a Serveis Socials a l'Ajuntament de La Torre de Claramunt o trucar al 938010329 i demanar per la Fina o Jessica o escriure un email a cordonsl@diba.cat.
 

Darrera actualització: 26.09.2016 | 10:13

Imatges