L'equip de brigada i voluntaris repartiran mascaretes entre els majors de 65 anys.

Dimecres, 15 d'abril de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de La Torre de Claramunt, començarà a repartir mascaretes als domicilis del col·lectiu de persones majors de 65 anys, el més vulnerable i amb un risc de contagi més gran. El repartiment el farà membres de l'equip de brigada i personal voluntari  que entregaran les mascaretes dins d’un sobre amb un text amb les instruccions d'un bon ús. 

 

Aquestes mascaretes són les que s’han d’utilitzar per sortir al carrer en els supòsits que estableix el decret d’alarma: anar a comprar aliments, al metge o a la farmàcia, sense oblidar de mantenir sempre la distància recomanada, tot i que en la mesura del possible s'ha d'evitar el sortir de casa.

L’Ajuntament agraeix “un cop més, la feina, l’esforç, la dedicació i la predisposició de la brigada i de totes les persones voluntàries que s'ofereixen per realitzar les diferents tasques necessàries per ajudar a aquest col·lectiu".

L'alcalde, ha comentat que "la màxima preocupació des que va començar la crisi sanitària del coronavirus ha estat emparar i conèixer de prop la situació del col·lectiu de la gent gran, el més afectat i vulnerable a la malaltia de COVID-19".

 

Darrera actualització: 17.04.2020 | 10:16