L'equip categoria Infantil fútbol 7 de l'UE LA TORRE es proclama campió de lliga 2023-24

Dimecres, 17 d’abril de 2024

L’equip infantil de la UE La Torre va disputar diumenge 14 d’abril al camp de futbol de Vinçó de La Torre de Claramunt un partit decisiu.

Els torredans dirigits per l’entrenador Ivan Luque  i amb el suport del segon entrenador Marc Ariza , aconseguiren guanyar al club E.F.O Olesa  amb un resultat final de 11 a 2 un triomf que donava als UE LA TORRE el títol de Campions de Lliga 

En paraules de segon entrenador “vull agrair al club UE La Torre per aquesta gran temporada y per  l'oportunitat. Per a mi, formar part d’aquesta gran família que és el UE LA TORRE és motiu d’orgull, satisfacció i tot un repte”.

Amb quasi 20 partits jugats i dos fases de grups, amb 17 jugadors; Daniel, Marc, Marco, Alex, Jorge, Diego, Ivan, Eric, Nil, Anouar, Aleix, Aran, Izan, Dorian, Xavi, Gabriele, Joel, Ian.

L’infantil ha obtingut al llarg de la temporada els millors registres de tota la categoria, tan sols amb 1 partit perdut i 2 empatats de 10 jornades. A més ha sigut l’equip mes  golejador amb 46 gols a favor.

Desitjant 

 

Darrera actualització: 17.04.2024 | 20:22