L'APP que permet descobrir els castells de l’Anoia, i entre ells La Torre de Claramunt !

Dimarts, 30 de juny de 2020 a les 00:00

Us fem recordatori de l'existència de la APP Anoia, Terra de castells, on hi trobaràs les aventures d’un personatge a cada castell, i teatralitzacions d’episodis històrics de les fortificacions. Entra i... viu l’Anoia medieval!

"Anoia, terra de castells" dóna a conèixer un dels majors atractius de l’Anoia, les torres i els castells, que hi ocupen un lloc destacat gràcies a la seva gran abundància i diversitat.

L’aplicació permet al visitant tenir una experiència diferent i fer un viatge en el temps per descobrir les històries apassionants que s’amaguen darrere de cada castell.

L'aplicació és una de les accions de divulgació del projecte Anoia, Terra de Castells, impulsat pel Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona. El projecte busca incentivar les visites als castells que hi ha per tota la comarca, que va ser terra de frontera entre sarraïns i cristians durant segles.

De les prop de 75 edificacions històriques del territori, es van seleccionar les 25 més representatives per divulgar-ne les virtuts. Gràcies als petits fragments teatralitzats que s’han enregistrat, l’aplicació crea un fil argumental que enganxa el visitant a la ruta i l’anima a descobrir totes les fortaleses.

Els 25 castells seleccionats són els Claramunt, Boixadors, Montbui, Tous, Piera, Calaf, la Manresana, Òdena, Vilademàger, Sant Esteve, Orpí, Miralles, Jorba, la Torre de Claramunt, Argençola, Queralt, Cabrera, Calonge, Castellolí, el Freixe, el Bedorc, la Roqueta, Rubió, Segur i la Torre de Contrast.

Us convidem a baixar- vos l'app i gaudir d'un viatge virtual  en la història dels Castells de l'Anoia
 

Darrera actualització: 30.06.2020 | 17:21