L'alcalde Jaume Riba ha assisitit a la Constitució de l’Associació del Parc Agrari de la Conca d’Òdena.

Dilluns, 29 de maig de 2023 a les 08:00

Dilluns passat, va tenir lloc a l’obrador situat al magatzem municipal de l’Ajuntament de Jorba,  l’acte oficial de constitució de l’Associació del Parc Agrari de la Conca d’Òdena amb la participació dels municipis que integren el projecte i el Consell Comarcal de l'Anoia, on va assistir l’Alcalde Jaume Riba com a representant de La Torre de Claramunt.

Hi van assistir els diferents alcaldes, el vicepresident primer del Consell, Jordi Cuadras, el cap de l’Oficina Tècnica de Prevenció Municipals d’Incendis Forestals i Desenvolupament Agrari de la Diputació de Barcelona, Jaume Minguell, la cap del Servei de Coordinació d’Oficines comarcals i Gestió Territorial a la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya, Patrícia Pladevall.

La primera junta ha quedat constituïda amb la presidència per part de l’Ajuntament de Jorba, la vicepresidència per part del Consell Comarcal de l’Anoia, la tresoreria per part de l’Ajuntament de Copons i la secretaria l’ostentarà l’Ajuntament d’Òdena. La junta es renovarà passats 4 anys.

El projecte del Parc Agrari de la Conca d’Òdena neix amb la voluntat de ser una eina de dinamització territorial que permeti incidir positivament sobre les activitats que es desenvolupin en sòls agrícoles i forestals,

El Parc Agrari està integrat per 15 municipis, que en conjunt representen una superfície de 372,18 km2 i una població de més de 80.000 habitants. Els municipis que s’inclouen són: Argençola, Capellades, Carme, Castellolí, Copons, Jorba, Igualada, La Pobla de Claramunt, La Torre de Claramunt, Òdena, Orpí, Rubió, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí. També formen part les associacions: Associació de Productors de la Conca d’Òdena, Associació de Restauració i Comerç de la Conca d’Òdena i Associació d’Agents de Promoció turística del Parc Agrari de la Conca d’Òdena.

Per a més informació podeu clicar a la web del Consell Comarcal aquí 

 

Darrera actualització: 31.05.2023 | 17:50