L'alcalde Jaume Riba assisteix a l'acte en record i homenatge a la Sra.Gemma Romanyà, que fou propietaria i fundadora de l'impremta Romanyà Valls

Dimarts, 21 de setembre de 2021 a les 00:00

L'alcalde Jaume Riba va assistir convidat a l'acte homenatge que es va realitzar a la sra. Gemma Romanyà Valls, traspassada fa tres anys, propietaria i fundadora de l'impremta Romanyà Valls ubicada a La Torre de Claramunt.

La Setmana del Llibre en Català li va voler retre homenatge per la seva tasca professional duta a terme durant tants anys, en un acte en què van participar Elisenda Romanyà, filla de l’homenatjada i actual directora, envoltada de molta i variades personalitats del món de la cultura. 

En la intervenció de la seva filla, Elisenda Romanyà, parlava orgullosa de la figura de la seva mare i de l’empresa i explicà que “La impremta la va fundar el meu avi i la va modernitzar el meu tiet. Però quan havien comprat tot de maquinària nova, va morir de càncer i llavors ma mare se’n va fer càrrec. Ella era una persona molt sensible, que no es mirava només el negoci. Tenia una relació molt especial amb els editors i va esdevenir un referent en el sector”.

Darrera actualització: 28.09.2021 | 13:41