L’alcalde de La Torre de Claramunt, va participar en l’acte on 700 alcaldes de tot Catalunya han traslladat a la Generaliat la moció de rebuig a la sentència

Dimarts, 29 d'octubre de 2019 a les 00:00

El president del Govern, Quim Torra, s’ha dirigit als més de 700 alcaldes que aquest dissabte li han traslladat la moció de rebuig a la sentència aprovada als seus consistoris i els ha reclamat que no defalleixin. “L’exercici del dret a l’autodeterminació no té camí de retorn. No podem defallir”.

Torra ha convidat els alcaldes dels ajuntaments catalans que han aprovat la moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem que rebutja la condemna, demana l’amnistia per als presos i defensa el dret a l’autodeterminació. En total, 814 consistoris dels 947 que hi ha van donar llum verda a la moció. El text va ser promogut per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que van cridar a participar en aquesta trobada per als batlles per a lliurar al president les mocions aprovades i signades.

El vicepresident, Pere Aragonès, ha expressat que la presència de més de 700 ajuntaments constata el desconeixement de qui pensa que aquest és un conflicte entre catalans.
 

Darrera actualització: 25.11.2019 | 10:59