L'Ajuntament millora les ajudes d’aliments bàsics a les famílies que es troben en situació de risc social

Dilluns, 27 de d’abril de 2020 a les 00:00

La Targeta Moneder, un nou instrument d'ajut econòmic per a alimentació i productes de primera necessitat que atorga el departament de Serveis Socials de La Torre de Claramunt a persones vulnerables sense recursos.

Després d'un estudi econòmic de la unitat familiar, els responsables d'aquest departament adjudica un import a carregar en aquesta targeta definit per la situació de la família sol.licitant. 

La finalitat és donar a escollir  l'establiment de proximitat on comprar els aliments de primera necessitat sense haver d'acudir a centres benèfics de repartiment d'aliments, com ara es feia en el centre social de Pinedes de l'Armengol. D'aquesta maner s'obre també la possibilitat de poder fer la compra de producte fresc com al carn, el peix , i les verdures, i la fruita, per tal de garantir una alimentació de qualitat, equilibrada i saludable, cosa que fins ara l'ajuda estava més limitada al producte sec, com l'arròs, els cigros, oli, farina, etc.

L'ús d'aquesta targeta, només podrà ser per pagaments de productes bàsics, però en cap moment es podrà treure diners en efectiu, i la persona beneficiària haurà de donar compte, acreditant l'ús dels diners atorgats .

Per sol.licitar aquesta ajuda només heu de demanar hora amb el departament de serveis socials trucant a l'Ajuntament de La Torre de Claramunt al 93 801 03 29 o bé al mail torre@diba.cat, i  l'informaran sobre les prestacions del servei i les condicions d'accés.

Darrera actualització: 14.09.2020 | 11:19