L’Ajuntament instal•la bandes reductores de velocitat a diferents punts del municipi

Dimecres, 17 d'abril de 2019 a les 00:00

La brigada municipal de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt ha instal·lat aquesta setmana nous elements reductors de la velocitat a diferents punts del Municipi, amb l’objectiu d’evitar així excessos de velocitat.

Concretament, s’han col·locat  bandes reductores i separadors de carril peatonal a l’entrada de la carretera davant  del magatzem de la brigada,  a la carretera de baixada a La Torre Baixa.
A Pinedes de l’Armengol, aquests reductors complementen les tasques de pintura viària que s’ha estat fent aquests dies per afavorir la reorganització i millorar de la mobilitat a la Plaça de l’Univers entre el carrer Font de l’Armengol i l’avinguda d’Espoia.

Aquests elements obliguen a reduir la velocitat fins a un màxim de 30 km/h.

Els agents municipals  van sol·licitar prendre aquesta mesura per millorar la seguretat viària arrel d’un seguit de queixes ciutadanes relacionades amb el trànsit en diferents  zones,  ja que molts conductors de vehicles a motor que circulen per aquestes vies no redueixen la velocitat

Anteriorment ja es van instal·lar diferents alçats de la carretera per obligar a disminuir la velocitat en diferents punts conflictius , però s’han ampliat per ajudar així a vetllar per la seguretat de les persones

Darrera actualització: 18.04.2019 | 14:21

Imatges

bandes reductores bandes reductores