L'Ajuntament demana col.laboració ciutadana per evitar contagis. CORONAVIRUS

Divendres, 13 de març de 2020 a les 10:50

El personal administratiu de l'Ajuntament (OAC, Jutjat de Pau, Serveis Socials, …) treballaran a porta tancada, fins a nou avís.
Donada la situació geogràfica de La Torre de Claramunt, tan propera a la zona de confinament de la Conca d'Òdena, com a mesura preventiva, l'Ajuntament només atendrà als ciutadans via telefònica (93 8010329) o per correu electrònic (torre@diba.cat) per evitar al màxim els possibles contagis. Si no podem donar tràmit a les vostres peticions, us atendrem de manera presencial amb cita prèvia.

INFORMEN que el CAP SALUT de La Torre segueix obert, però la Generalitat de Catalunya recomana en la mesura del possible quedar-se a casa per no saturar els espai sanitaris .
Abans de personar-vos al consultori mèdic, contacteu amb el telèfon gratuït 061 per consultes mèdiques, també podeu telefonar al 012 de la Generalitat que funcionarà durant tot el cap de setmana si teniu altres consultes (no mèdiques).
S' aconsella només creure la informació que us arriba de fonts oficials (administracions públiques).

Des de l'Ajuntament demanem la col.laboració de la ciutadania i seguir les instruccions de la Generalitat de Catalunya. Accediu a http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici i no dubteu que us anirem informant adequadament si cal prendre altres mesures al nostre territori.

 

 

 

Darrera actualització: 16.03.2020 | 11:00