L'Ajuntament de La Torre de Claramunt estableix mesures extraordinaries als col.legis electorals pel 14 de febrer, Eleccions al Parlament de Catalunya

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 00:00

Aquestes eleccions estan marcades per la circumstància excepcional de celebrar-les enmig de la pandèmia de la COVID, i desde L'Ajuntament de La Torre de Claramunt s’han près mesures excepcionals  per assegurar que els col·legis i les meses electorals siguin espais segurs i anar a votar no suposi cap risc per a la ciutadania, ni per les persones col.laboradores .

Una de les recomancions és portar el vot preparat des de casa! 

Els col·legis que s'han habilitat són els mateixos de les darreres eleccions: el centre social Sant Joan Baptista al nucli de  La Torre i el centre  social Font de l'Armengol a Pinedes de l' Armengol. Ambdós espais  seran ventilats contínuament, seran desinfectats el dia anterior,  i durant la jornada electoral es netejarà l'espai varies vegades.
L'entrada serà per una porta i la sortida per una altra per evitar creuaments.
A cada col.legi hi haurà un reponsable sanitari per el control d'accés, el control d'aforaments i de les cues, i a les entrades es disposarà d'un dispensador de gel hidroalcohòlic .

Cal consultar la franja horària de vot recomanada segons la vostra condició sanitària i evitar les hores de més afluència. La distribució dels votants per franges és la següent:

  • De 9 h a 12 h: els col·lectius de risc.
  • De 12 h a 19 h: els votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena.
  • De 19 h a 20 h: els col·lectius de persones en quarantena, contagiats, contactes estrets i sospitosos.

Si teniu dubtes podeu consultar preguntes freqüents clicant al següent enllaç http://web.gencat.cat/es/activem/preguntes-mes-frequents/eleccions/

Si no heu fet el vot per correu i decidiu anar a votar presencialment seguiu les següents recomanacions:

Darrera actualització: 08.02.2021 | 10:05