L’Ajuntament de la Torre de Claramunt engega un any més el casal d’estiu del municipal

Divendres, 5 de juny de 2020 a les 00:00

Enguany, es comptarà amb la coordinació de l’empresa Anima’ns Grup, una empresa anoienca i professional en l’àmbit del lleure i en l’àmbit esportiu, infantil i juvenil des de fa molts anys.

Tot i que la pandèmia de la COVID19 ha causat molts canvis en els funcionaments socials, l’Ajuntament ha fet una aposta de compromís per no deixar enrere serveis bàsics com són l’educació i el lleure infantil en època d’estiu. Tot i així, ha calgut adaptar-se a totes les condicions establertes pels governs nacionals i caldrà fer-ho davant els nous canvis que puguin arribar en un futur. És per aquest motiu, que l’Ajuntament ha decidit fer un sol casal centralitzat a la Torre de Claramunt.

L’estructura pedagògica del casal estarà protagonitzada per un treball d’educació emocional interconnectat en totes les altres activitats (esport, jocs d’aigua, gimcanes, teatre, dansa, manualitats, enigmes, etc). Creiem que és de tal importància vetllar per la salut emocional des de les edats més petites, i poder fer consciència de la situació actual  a través del dinamisme del lleure.

Calendari i horaris l’inici del casal serà el proper 29 de juny, i finalitzarà el divendres 31 de juliol, completant doncs tot el mes de juliol. Els horaris es mantindran de les 9h a les 13h, però a diferència d’altres anys, aquest any no s’oferirà servei d’acollida matinal de 8h a 9h.

Inscripcions i preus: El període d’inscripcions finalitzarà el proper 10 de juny. Per tal d’accedir al formulari d’inscripcions, només cal que entreu a aquest enllaç i ompliu el document que us apareixerà. El preu serà de 36€ la setmana, i per aquelles famílies empadronades a la Torre de Claramunt, que s’inscriguin les 5 setmanes d’estiu, tindran com a bonificació l’última setmana gratuïta.

A més, i com a novetat, l’Ajuntament ha contribuït en una línia d’ajuts per a famílies que es trobin en situacions econòmiques irregulars. Aquestes sol·licituds es podran fer al mateix formulari d’inscripció.

Reunió de famílies: Anima’ns Grup posarà a disposició una reunió de famílies per a totes aquelles persones interessades en el funcionament del casal, així com les mesures d’higiene i seguretat que es prendran durant les activitats. Aquesta reunió es realitzarà el proper 10 de juny a les 19:00h a través de l’enllaç meet.google.com/cfc-azhd-vas.

Monitors i monitores: aquelles persones joves majors de 18 anys que vulguin treballar aquest estiu en aquest projecte, podran enviar el seu currículum a abenito@anoiajove.cat abans del proper 10 de juny, especificant l’interès pel casal de la Torre de Claramunt.

Per a més informació us podeu posar en contacte a través del correu electrònic mejiasnm@diba.cat o al telèfon de l'Ajuntament 93 801 03 29  extensió 5

Darrera actualització: 14.09.2020 | 11:10