La Torre de Claramunt tornarà a tenir mercat!

Dimecres, 5 d'agost de 2020 a les 00:00

Ahir, 5 d'agost a les 10h del matí al despatx d'alcaldia de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt va tenir lloc la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de La Torre i  el president de l'Associació de marxants de Catalunya, per la instal·lació del nou mercat municipal que es preveu obrir tots els dissabtes a partir del 17 d'octubre d'aquest any 2020.

L'Ajuntament de la Torre de Claramunt  engegarà una nova campanya per tornar a dinamitzar el mercat setmanal del municipi, que se celebrarà els dissabtes al matí. El mercat ha ampliat la seva oferta, ja que hi  participaran fins a un màxim de 40 parades variades.

La signatura ha estat presidida per l’alcalde de La Torre, Jaume Riba Bayo, el regidor de Comerç i Turisme, Xavier Comes, el president de l'Associació de marxants de Catalunya, Alejandro Oruña Jiménez, el seu fill Alejandro Oruña com a contacte dels paradistes, i la tècnica de comerç del Consell comarcal de l'Anoia que ha estat la persona intermediària entre les dues parts, Laia Costa.

L'Ajuntament  ofereix a tots els comerços i empreses del municipi  la possibilitat de participar en aquesta activitat comercial potenciant les seves ventes oferint els seus productes en una paradeta tant a nivell fixe setmanal, com si ho volen fer en ocasions puntuals. En aquest cas, l'empresa que hi estigui interessada haurà d'informar-ho prèviament a l'Ajuntament, que serà qui ho gestionaria.

Com ja s'havia fet, el mercat setmanal s'ubicarà al carrer castell, camí de la torre baixa, i carrer d'els tres reis, ampliant aquest cop també amb el carrer Mercè i  serà obert des de les vuit del matí fins a les 14:00h

L'alcalde, Jaume Riba, afirma que l'objectiu de la campanya és "donar vida i dinamitzar el nostre municipi, generant activitat econòmica als locals comercials, i fent que el mercat de La Torre sigui un mercat de referència a la comarca”.

 

Darrera actualització: 10.09.2020 | 11:12