La Torre de Claramunt recupera el mercat setmanal a partir de dissabte 22 de maig

Dilluns, 10 de maig de 2021 a les 12:00

Amb més parades i activitats, ocuparà els mateixos espais que l'anterior i s'ubicarà al carrer Castell, el Camí de la Torre Baixa i el Carrer dels Tres Reis, ampliant-se ara també al carrer Mercè, i obrirà des de les vuit del matí fins a les dues del migdia.
L'objectiu de l'Ajuntament amb aquesta campanya és donar vida i dinamitzar el municipi, generant activitat econòmica als locals comercials, amb la intenció que el mercat de la Torre sigui de referència a l'Anoia.

L'agost del 2019 el consistori  firmava un conveni amb l'Associació de marxants de Catalunya per a la instal·lació del nou mercat municipal, però la situació provocada pel covid va complicar la seva apertura, i es va decidir posposar-la.

Ara, des del departament de comerç , s'ha valorat que ja és el moment  de fer un pas més i a partir del 22 de maig, dia de la inauguració, La Torre podrà gaudir del mercat tots els dissabtes.

El mercat seguirà totes les mesures preventives i de seguretat necessàries arran de la Covid-19 i aprovades pel PROCICAT en els plans sectorials dels mercats setmanals.

Per promocionar la tornada del mercat i l'ampliació de l'oferta d'aquest, ara amb fins a 40 parades variades i noves activitats, l'Ajuntament ha engegat una campanya publicitària amb el lema 'Vine al mercat!', amb la col·laboració de La Torre Comerç i la Diputació de Barcelona.

 

 

Darrera actualització: 10.05.2021 | 12:17